Back

До цього місця допоміг нам Господь! (1 Самуїла 7:12)

Початок червня ознаменувався важливою подією в житті молоді на території УАЦВО. Адже у п’ятницю, 4 червня, відбулася урочиста церемонія виписку студентів УАТІ та УГІ. Цього року ступінь бакалавра отримали 9 випускників духовної семінарії. Серед них – троє отримали дипломи з відзнакою.

За доброю традицією церемонія посвячення в бакалаври розпочалася урочистою ходою адміністрації УАЦВО, членів Ради засновників, професорсько-викладацького складу та випускників від адміністративного корпусу до БФК. Випуск розпочався із виконання Гімну України та Гімну Студентства. З привітальним словом до присутніх звернулися секретар Євро-Азійського дивізіону – Віктор Алєксєєнко, керівник Церкви АСД в Україні, голова Ради засновників – Станіслав Носов, президент УАЦВО – Андрій Шевчук, керуючий справами Бучанської міської ради – Дмитро Гапченко, ректор УАТІ – В’ячеслав Корчук та ректор УГІ – Людмила Штанько.

Особливу піднесену атмосферу створив чоловічий хор УАТІ, який виконав два твори «Це Ісус» та «Всі народи співайте Богу». Також присутні могли насолодитися піснями, у виконанні студентів-випускників та чоловічого ансамблю.

Після привітань та побажань 69 випускникам УГІ та УАТІ урочисто вручили дипломи. Також свідоцтва отримали 79 перші студенти сертифікованої програми «Реабілітація та масаж».

По закінченню церемонії посвячення випускників пролунала особлива молитва за студентів, які вже готові зробити перший крок з порогу рідного вищого навчального закладу. Урочиста подія завершилася почесною ходою.

Ректор УАТІ, Корчук В. І., привітав випускників семінарії з важливою подією у їхньому житті: «Перед нами всіма стоїть особлива задача – нести Євангелію Ісуса в цьому світі. Тож несіть Господню благодать, спасіння Христа. Будьте добрими, любіть людей, підтримуйте їх. І нехай через те світло, яке йде від Ісуса і проходить через ваше серце, через ваші добрі справи та любов прославиться наш Господь!»

Святкування випуску продовжилося і наступного дня – 5 червня. Під час святкового богослужіння на славу Божу звучали пісні у виконанні чоловічого хору УАТІ, чоловічого ансамблю, Петра Продана та Козоріза Дениса. З натхненними духовними роздумами до присутніх звернувся секретар Євро-Азійського дивізіону – Віктор Алєксєєнко. Наприкінці відбулося служіння посвячення випускників та викладачів УГІ та УАТІ.

Цей день надовго запам’ятається у серцях присутніх та випускників, які починають нове життя. Нехай у цій новій дорозі поруч з кожним крокує Господь!

Автор – Білик Альона
Фото – Аліса Бершак, Євген Сулятицький, Данило Абрамюк