Back

Хто твій друг?

«Хто твій друг?» під такою назвою відбулася перша в цьому році зустріч, яку організував молодіжний відділ Студентської церкви «Light source».

У залі погасили світло, а стільці були розставлені по колу так, щоб всі присутні бачили один одного. Роздуми, пісні, розмови, дискусії та молитви були присвячені темі дружби. Цього вечора розглядалися такі питання: чому дружба важлива у житті людини та як побудувати міцні відносини.

Ця зустріч не була схожою на попередні: не було спікера з мотиваційним виступом. Кожен з присутніх, хто мав бажання, міг розповісти історії про неймовірні стосунки з найкращим другом у світі – Ісусом.

Під час розповідей на обличчях з’являлися то сльози відчаю і болю, то усмішки та радість від почутого. Кожна історія залишила слід у серцях слухачів.

Роздуми завершилися виконанням пісні «Зміни мене». Вона підсумувала все сказане протягом зустрічі. А ще, по завершені духовної частини, кожен охочий міг смакувати печиво та випити ароматного чаю. У чат громади були вислані питання, що стосувалися теми дружби. Ними молоді люди могли скористатися, щоб продовжити тепле спілкування.

Таких дивовижних моментів нам інколи не вистачає в повсякденному житті. Тому такі вечори дуже потрібні для молоді. Сподіваємось, їх буде ще більше.

Автор: Надія Ярова